Marcel Eilers

Marcel Eilers

Sitemanager, ontwerper, copywriter, fotograaf, gek van muziek en geboeid door social media.

Jun 28
Published in Podium 1

Dave Chavez

De Dave Chavez Band komt uit Jeneverstad Schiedam. Een trip langs Chicago, Texas, de Westcoast zonder vliegticket. Grote namen als Big Pete en Gene Taylor waren te gast bij deze band. de afgelopen jaren. Gitarist / zanger Dave Chavez is met zijn bandleden al meer dan 30 jaar bezig in de bluessceneen deze mannen spelen de blues zoals het gespeeld dient te worden. Eerlijk en recht in het gezicht.

Jun 29
Published in Podium 2

The Dutch All Stars Jazz Band

De band is gestart in 2000 en is sindsdien een graag geziene gast in jazzclubs, op festivals en bij andere culturele evenementen, zowel in binnen- als buitenland.
Met aanstekelijk enthousiasme brengen de bandleden een heel gevarieerd repertoire: New Orleans, Dixieland, Blues, Chicago-style, Mainstream, Swing,  Close Harmony Singing, Boogiewoogie,  etc. etc.
Hierbij zijn invloeden van Louis Armstrong, Fats Waller, Benny Goodman, Eddie Condon en vele andere jazzgrootheden herkenbaar.

Diverse tournees werden gemaakt naar festivals en jazz clubs in diverse landen van Europa.

Terecht kan worden gesteld dat “The Dutch All Stars Jazz Band” zeker tot één van de toonaangevende jazzformaties van Nederland kan worden gerekend.

De samenstelling van “The Dutch All Stars Jazz Band” ziet er als volgt uit:

Kuuk Griep - slagwerk;
Jacques Kingma - contrabas;
Jan Gombert - banjo, gitaar, piano;
Eelco van Velzen - trombone;
Hans Verheul - klarinet, saxen ;
Frans van Wasbeek - trompet, cornet, bügel, vocals en bandleader.

Jun 08
Published in Nieuws 2019

Verbraak en Van Bijnen in Tio Paco

Tio Paco presenteert vrijdag 28 juni van 18.00 tot 21.00: Verbraak en Van Bijnen, een virtuoos en humoristische muzikantenduo in roots/americana/bluegrass/new orleans-stijl.

In het dagelijks leven zijn de heren bandleden van o.m. Rob de Nijs, Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Point Quiet, Frans Bauer, Ralph de Jongh en Streetbeat Empire.

Bij Tio Paco in Hillegersberg kun je terecht voor de lekkerste tapas, montaditos & raciones. Dagelijks versbereide gerechten met uitsluitend de beste producten.

Jun 29
Published in Podium 1

Facet Fusion Band

De Facet Fusion band: vette jazz, funk, rock van hoge kwaliteit met gitarist Egon Verhoeven en saxbeest Boris van der Lek.

Jun 29
Published in Podium 2

The Funkstamatics

The Funkstamatics (voorheen: Euro Cinema) is niet alleen een band, maar ook een muzikale familie die in wisselende samenstellingen op het podium en in de studio verschijnt.

De basisopstelling bestaat uit het originele kwartet Tim den Heijer (gitaar), Niels Piay (drums), Dennis Orsel (bas) and Rob Schepens (Hammond & vintage keys), tegenwoordig meestal vergezeld door tenorsaxofonist Efraïm Trujillo (Ploctones, New Cool Collective). Zangeres Sanne Monster  (ex-Laura Vane & The Vipertones) is ook regelmatig van de partij, en wees niet verbaasd als bij een optreden een DJ, percussionist of complete blazerssectie aanschuift.

Jun 28
Published in Podium 3

Hop on the Buzz

Hop On The Buzz is een collectief dat garant staat voor een aanstekelijke, muzikale trip door de U.S.A: Blues, Jazz, Boogie & Swamp

Promotiefilm

Promotiefilm Jazzfestival Hillegersberg

Festival weerbericht

Buienradar

Hillegersberg