Jun 27

Geluidsniveau goed op orde

Bij een beetje festival hoort een beetje geluid, niet te zacht maar zeker ook niet te hard. Omdat Jazzfestival Hillegersberg zich al jaren aan de geluidsnormen houdt, ziet de gemeente dit jaar af van de verplichte monitoring.

Jun 08

Verbraak en Van Bijnen in Tio Paco

Tio Paco presenteert vrijdag 28 juni van 18.00 tot 21.00: Verbraak en Van Bijnen, een virtuoos en humoristische muzikantenduo in roots/americana/bluegrass/new orleans-stijl.

In het dagelijks leven zijn de heren bandleden van o.m. Rob de Nijs, Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Point Quiet, Frans Bauer, Ralph de Jongh en Streetbeat Empire.

Bij Tio Paco in Hillegersberg kun je terecht voor de lekkerste tapas, montaditos & raciones. Dagelijks versbereide gerechten met uitsluitend de beste producten.

May 28

Sponsoravond; Haringparty

Aan de vooravond van het festival happen we traditiegetrouw een harinkje tijdens de sponsoravond op 19 juni aanstaande in Facet Eten & Drinken. Netwerken onder genot van een vers gevangen Hollandse nieuwe en Caribische klanken van Edsel Juliett. 

De sponsoravond begint om 18:00 uur en is in eerste instantie gericht op genodigden. Tijdens de sponsoravond is Facet Eten & Drinken gewoon geopend.

May 21

Drie dagen mooie muziek en prachtig weer

Op 28 juni tot en met 30 juni a.s. vormt de oude dorpskern van Hillegersberg het decor van het 35ste Facet Jazzfestival Hillegersberg. Het festival met meer dan jazz alleen is jaarlijks het grootste evenement van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek en een van de grootste en misschien wel enige gratis festival van Rotterdam. Op de drie podia zijn circa 35 acts te zien, waaronder Back to Basic, VOF de kunst, Jules Deelder Jazz met Boris van der Lek en natuurlijk festivaltraditie Hans Dulfer. 

Jun 11

Alleen pinnen

Met oog op veiligheid en efficiëntie kan er vanaf dit jaar op jazzfestival Hillegersberg alleen nog maar met een pinpas worden betaald.

Promotiefilm

Promotiefilm Jazzfestival Hillegersberg

Festival weerbericht

weer 30 juni

Buienradar

Hillegersberg