Joke Bruijs tijdens de sponsoravond 2012 Joke Bruijs tijdens de sponsoravond 2012 Marcel Eilers
Apr 15 Written by 
Published in Nieuws 2013

Geen sponsors, geen festival

Rate this item
(0 votes)

Zonder sponsoring is een gratis festival onmogelijk. Het Heineken Jazzfestival Hillegersberg omvat vier podia met licht en geluid, diverse tenten, een kinderdorp, toiletten, verschillende hap- en tappunten, dranghekken, verlichting, beveiliging, schoonmaak en nog veel meer. Allemaal kosten en dan is er nog geen noot gespeeld. Jaarlijks wordt de muziek verzorgd door circa 40 acts, die lang niet allemaal gratis zijn. Kortom, een festival kost geld en sponsors zijn onmisbaar.

 

Bezoekers
Het Heineken Jazzfestival Hillegersberg heeft sponsors veel te bieden. Volgens BIZ-onderzoek uit 2011 is het festival bekend bij ruim 35.000 Hillegersbergenaren en meer dan 115.000 bewoners van de direct regio. Het festival wordt bezocht door 64% van de wijkbewoners en 18% van de regiobewoners. Een gemelleerd gezelschap, gezinnen, jongeren, ouderen en alles wat daar tussen zit. Ideaal voor ‘een stukje naamsbekendheid’ onder breed publiek.

Sponsorpakketten
Wees slim, net zo slim als onze hoofdsponsor Heineken, lift mee op het succes van het inmiddels 28 jaar oude festival. Sponsor dit unieke evenement. Maak een keuze uit een van onze sponsorpakketten. Speciale wensen? Neem contact met ons op.

Tagged under :
2567 Last modified on Monday, 03 June 2013

Promotiefilm

Promotiefilm Jazzfestival Hillegersberg

Festival weerbericht

weer 30 juni

Buienradar

Hillegersberg