Sponsorpakketten 2013

Het Jazzfestival Hiillegersberg kan niet zonder sponsoring. Gelukkig is het festival al bijna 30 jaar verzekerd van ruime publieke aandacht, een ideale gelegenheid om uw bedrijfsnaam onder groep publiek onder de aandacht te brengen. Daar hebben wij diverse sponsorpakketten ontwikkeld.

Het gaat er in principe om Hillegersberg op de kaart te zetten en met name ook het winkelcentrum en wij proberen dat zo gezellig mogelijk te doen! Dat we er in geslaagd zijn in de afgelopen jaren is voor de meeste mensen wel duidelijk, dit blijkt ook uit de verschillende onderzoeken die door ons zelf maar ook door externe bureaus in het verleden zijn gedaan. Hier uit komt meer dan eens dat het festival een enorme naamsbekendheid heeft in een veel grotere regio dan gedacht. In een geval kende meer dan 85% van de ondervraagden het festival en verklaarde 40% er ook naar toe te gaan. Natuurlijk is het weer wel belangrijk want het is een buiten evenement en met mooi weer zijn er veel meer bezoeker maar zelfs met slecht weer liggen de aantallen behoorlijk hoog.

Het is in ieder geval wat het moet zijn een mooi en gezellig festival waarvan voor iedereen de toegang gratis is en dus maakt u als sponsor heel veel mensen blij en daar hoor ik bij!

Platinum Sponsor (hoofdsponsor)
Als hoofdsponsor wordt de naam van uw bedrijf aan het festival verbonden. Het evenement gaat dan zoals bijvoorbeeld in 2012 én 2013 het Heineken Jazzfestival Hillegersberg heten. In alle publicitaire uitingen voor, na en tijdens het festival wordt aandacht besteed aan de boodschap van uw onderneming. Uw logo wordt als grootste vermeld op de sponsorborden, de flyers, de posters, onze website met link naar de uwe en de advertenties van het festival. Er wordt een vlag geplaatst op de Weissenbruchlaan en u neemt deel aan het sponsordiner. Tevens bieden wij u de mogelijkheid een hospitality unit met catering te plaatsen op het festivalterrein waar u uw klanten kunt ontvangen en een productpresentatie of een receptie kunt geven. Indien u andere voorstellen heeft, zijn deze uiteraard altijd bespreekbaar.

Diamond Sponsor
De Gold sponsoring geeft recht op deelname aan het sponsordiner. Daarnaast wordt uw bedrijfsnaam met logo vermeld op de sponsorborden en wordt een vlag geplaatst op de Weissenbruchlaan. Uw naam wordt meegenomen op alle posters, flyers, advertenties en de website van het Jazzfestival (met link). Tevens bieden wij u de gelegenheid om de kinderattracties te adopteren en kunt u één van de looporkesten uitrusten met kleding waarop uw bedrijfsnaam/logo vermeld staat. Indien u een podium adopteert, wordt in alle publicitaire uitingen en op het programma-overzicht uw bedrijfsnaam vermeld (bijvoorbeeld het Feedbackpodium).

Gold Sponsor
Als Gold sponsor neemt u deel aan het sponsordiner. Uw naam wordt vermeld op alle poster, flyers, advertenties en de website van het festival. Afhankelijk van welk pakket u kiest, wordt uw bedrijfsnaam ook vermeld op de sponsorborden.

Silver Sponsor 1 en 2
Als Silver Sponsor kunt u een podium sponsoren of een fysieke presentatie op het festival terrein organiseren zoals bijvoorbeeld een autoshow, fitnesspresentatie of het aanprijzen van een product. Ook kunt u daarbij een tent huren met of zonder hospitality.

Daarnaast zijn er de Bronze, Copper, Iron en Zinc sponsormogelijkheden een leuke en iets goedkopere manier om uw naam mee te geven aan de bezoekers tijdens het festival! Wilt u wat minder naamspromotie maar vindt u het gewoon leuk om ons festival financieel te ondersteunen dan kan dat natuurlijk ook, belt u mij dan op 0653 245 440 om een en ander te bespreken.

Sponsoring programma-onderdelen
Naast het muzikale gedeelte van het festival en de kinderattracties vinden er nog diverse andere activiteiten plaats waar u uw naam aan kunt verbinden. Mocht u zich niet kunnen vinden in één van de sponsorpakketten maar toch het festival willen steunen, bel 0653 245 440 of stuur een mailbericht.

Nieuw .......Popup Hospitality
Omdat het een moeilijke periode is voor veel bedrijven hebben we de mogelijkheid om toch uw gasten cq klanten bijvoorbeeld een uur of twee uur in een daarvoor speciaal geplaatste tent een aangeklede borrel aan te bieden.

Veel plezier en ik zie jullie graag op het Heineken Jazzfestival Hillegersberg 2013.

Frans van Breemen
Voorzitter Stichting Jazzfestival Hillegersberg
0653 245 440

Promotiefilm

Promotiefilm Jazzfestival Hillegersberg

Festival weerbericht

weer 30 juni

Buienradar

Hillegersberg